Dag 1 Ankomst til Perl

Du ankommer Perl og sjekker inn på hotellet. Avhengig av når du ankommer, kan det hende du har tid til å rusle rundt i byen.

Dag 2 Perl til Palzem

Den første fotturen byr på en vakker utsikt over grensen til Luxembourg og Frankrike. Ruten tar deg gjennom det hyggelige vinområdet, gjennom skoger og over åker til Palzem, hvor du kan skimte Slchoss Thorn (slott), det eldste vinslottet langs elven Model. Et spesielt syn på dette trinnet er landhullene i kalksteinen.

Vandretid Ca. 5-6 timer
Distanse 22KM
Høydemeter 400M
Høydemeter 450M
Dag 3 Palzem til Nittel

Etter å ha besøkt Helfant katedralen med de to tårn, kan du gå langs stien og nyte den praktfulle utsikten, avbrutt av bare korte, men bratte stigninger langs de blomstrende engene og skogene. Nyt utsikten over elven Mosel til du kommer til neste vindistrikt.

Vandretid Ca. 4½ timer
Distanse 16KM
Høydemeter 300M
Høydemeter 350M
Dag 4 Nittel til Igel og omegn

Du går langs forskjellige stier gjennom den varierte naturparken "Nitteler Felsen". I bakgrunnen kan du se Moselelven og de unike kalksteinsklippene. Dagens destinasjon er byen Konz, der Saar-elven og Moselelven møtes. Byen var allerede bosatt i romertiden.

Vandretid Ca. 5½ timer
Distanse 22KM
Høydemeter 450M
Høydemeter 450M
Dag 5 Igel og omegn til Trier

I dag går du til byen Trier-metropolen, hvor du følger i romernes fotspor. Etter å ha krysset Moselelven, anbefales det å ta en liten omvei til Igel-søylen (et romersk monument). Du går deretter gjennom Busen-dalen langs små stier til Trier, som ikke mangler kultur og attraksjoner.

Vandretid Ca. 4½-5 timer
Distanse 18KM
Høydemeter 350M
Høydemeter 350M
Dag 6 Hjemreise

Reisen er slutt og det er på tide å reise hjem eller videre ut i verden.

RUTENS PROFIL OG KART

Klikk et sted på "rutens profil", og se plasseringen på kartet.. eller omvendt

Generelt om reisen

På denne turen er du på egen hånd uten turguide. Vi har ordnet med overnatting, rutebeskrivelser, kart og andre praktiske ting.

Se prisen
Hvis du skriver inn bestillingsskjemaet, fyller det ut og trykker på side 2, kan du se den endelige prisen på turen inkl. alle mulige alternativer du kan ønske deg.

Transport/Flyreise

Transport til og fra der du starter og slutter turen er ikke inkludert i prisen.

Parkering er gratis. Det er begrenset parkering på hotellet i Perl, og det er ikke mulig å bestille hjemmefra. Hvis det ikke er parkering tilgjengelig, er det også muligheten til å parkere på en offentlig parkeringsplass nært hotellet.

Fra Kordel tar det cirka 1½ time og et togskift i Trier for å komme tilbake til hotellet/bilen i Perl. Se turen her: Rome2Rio

Hvis du ønsker å fly

Hvis du ikke ønsker å kjøre selv, så er det hurtigst å fly til Luxemburg (LUX) og derfra ta bussen til Perl.

Få overblikk over denne turen her: Rome2Rio

Links
Momondo

Mat og drikke

Frokost er inkludert i prisen. Det er mange steder hvor du kan kjøpe lunsj og middag i løpet av turen.

Overnatning

På denne tur overnatter I på særligt udvalgte turistklassehoteller og kroer.

Ekstra nætter

Det er muligt at tilvælge ekstra nætter før eller efter turen. Dette tilvælges på bookingformularen.

Reiseforsikring

Det anbefales å tegne reiseforsikring som dekker minst sykdom, ulykke, hjemtransport, mistet ferie, bagasje og ansvar. Kunden er ansvarlig for å tegne nødvendig reiseforsikring for å dekke disse kostnadene. Vi anbefaler Gouda reiseforsikring.

Klima

Det kan være vanskelig å planlegge reisen sin etter været, men for å hjelpe deg få et gjennomsnittlig bilde av klimaet i området har vi en oversikt under. Data er fra yr.no.

Nyhetsbrev

VINN ET 3000,- REISEGAVEKORT

Registrer deg på vårt nyhetsbrev og vinn et reisekort på 3000kr. Neste trekning er 1. april.