NOK 6.290,00

Spania - Fottur i Midt-Spania - De tre kongeriker

For flere hundre år siden var dette område grenselandet mellom Aragón, Catalunya og det muslimske Valencia. På denne reisen kommer en til å utforske Bajo Aragón, Beceite og La Tinença National Park. Turen går fra Baja Aragón-regionen inn i landet til fjellene langs Middelhavet der får du nydelig natur og et møte med det autentiske Spania. Ture byr på fjell, som ligger 1300m over havets overflate i den nydelige nasjonalparken.

Fotturen starter i den hyggelige landsby Cañada de Verich og slutter i Morella, hvor historiens store sivilisasjoner, så som Ibererne, Keltere, Grekere, Romerne og Araberne har satt deres preg.

Denne turen er for dere, som ønsker en intim opplevelse både i møtet med naturen og i møtet med menneskene.

Overblikk
Vansklighetsgrad:
1
2
3
4
5
6
Avreise i måned:
jan.
feb.
mars
april
mai
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
Datoer

Hvis du kan velge datoen i reisekalenderen, kan turen starte den datoen.

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

Du kommer frem til Cañada de Verich, der du bliver innlosjert på hotellet ditt. Deretter har du tid til å oppleve den lille landsbyen.

Dag 2 Rundtur fra Cañada de Verich

Dagens fottur starter og slutter i Cañada de Verich. Idet du forlater byen går du langs en liten sti forbi de gamle kalkminer. Du kommer til Mirador del Pilón, der kan du nyte den spektakulære utsikten over Bajo Aragon-regionen. Herfra går du ned til byen Torrevelilla og derfra videre til Barranco Hondo (Barranc Fondo), som er en kløft skapt av Mezquín-elven. Du kommer til landsbyen Belmonte de San José, herfra går du tilbake til Cañada de Verich.
 

Dagens vandring: ca. 7 timer
Distanse: 22km (kan kortes ned til 17km)
+616m / -616m

 

Dag 3 Beceite

Dagen starter med en transfer til Beceite, hvor du også skal overnatte. Dagens fottur byr blant annet på fjellet Penyagalera, som danner grensen mellom Tarragona og Teruel. Imens du går på fjellet kan du se hvordan vannet gjennom tusenvis av år har erodert steinene og skapt unike formasjoner. Avhengig av været kan du bade i Uldemó-elven.
Dagens vandring: ca. 5 timer
Distanse: 14km
+452m / -452m

Dag 4 Beceite til Font Ferrera

I dag går du til El Parrizal, som er en smal dal formet av Matarranya-elven. Landskapet i området er villt, uoppdyrket og en stor opplevelse. Dagens høyeste punkt er Roca Morera og Moles de Arany, der kan du nyte den spektakulære utsikten. Herfra går du ned til Matarranya-floden og La Coscollosa-ravinen som ligger midt i en barskog.
Dagens vandring: ca. 7 timer
Distanse: 22km
+911m / -368m

Dag 5 Font Ferrera til Boixar

I dag besøker du La Tinençade Benifassá-nasjonalparken og dagen er forholdsvis stille og rolig. Når du har forlatt skogen som omringer Font Ferrera går du opp til Tozal dels Tres Reis (1356m), som er stedet hvor de tre fordums kongeriker møtes. Du nyter utsikten over landskapet og Middelhavet. Etter dette går du ned til den lille landsbyen Fredes. Den siste delen av vandringen går til Boixes
Dagens vandring: ca. 4½ time
Distanse: 17km
+444m / -503m

Dag 6 Boixar til Vallibona

Du går ut av Boixar av de små veiene. Byen er den siste av landsbyene i La Tinença-området og en del av sognet under Benifassá-klosteret. Du går til byen Vallibona, som er en liten landsby med kun 20 innbyggere.
Dagens vandring: 3½ time
Distanse: 15km
+110m / -485m

Dag 7 Vallibona til Morella

I dag går du gjennom et spennende område med store skoger og hytter som lar tankene gå tilbake til gamle dager. Du når til slutt den vakre byen Morella – som du kan for øvrig kan se tårnet til i horisonten flere timer før du kommer frem. Byen er full av historiske bygninger, kirker og slott. Bymurene i Morella stod også den gangen El Cid i 1084 red igennem byen.
Dagens vandring: 4½ time
Distanse: 16km
+423m / -283m

Dag 8 Hejmreise

Fotturferien i Midtspania er nå slutt og du drar hjem eller videre ut i verden.

Prisen inkluderer

 • 7 netter på små hotell og kroer (turistklasse)
 • Frokost alle dager
 • Middag alle dager
 • All transport nevnt i dagsprogrammet
 • Detaljerte rutebeskrivelser og annen nødvendig dokumentasjon
 • Bagasjetransport mellom overnattingsstedene
 • Service hotline
Ikke inkludert
 • Transport fra Norge til Spania
 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Administrasjonsgebyr kr. 190,-
NOK 6.290,00

Praktisk info

Om prisen

OBS: Prisen er basert på at man reiser minimum to deltagere sammen og overnatter i et delt dobbeltrom. Det er også mulig å reise alene, hvis du vil se hva det koster for enkeltperson, går du inn på bestillings-blanketten og velger "1 voksen"

OBS: Hvis du går inn på bestillings-blanketten, fyller ut skjemaet går videre til side 2, kan du lagre tilbudet ditt, det blir da sendt til deg som PDF. På den måten kan du videresende det til dine medreisende, slik de også kan se prisen og hva som er inkludert. Når du har lagret et tilbud, kan du finne igjen bestillingen og du behøver ikke taste inn alle opplysningene en gang til.

Transport

Flyreisen fra Norge til Barcelona eller Valencia er ikke inkludert i reisens pris. Du kan finne flybillettene i en flybilletsøkemaskin som momondo.no.
Du er velkommen til å kontakte oss, hvis du vil ha hjelp til å finne den rette flyreisen.

Bemerk: Vi anbefaler, at du venter med å kjøpe flyreisen, før vi har bekreftet turen.

Den enkleste måten å komme frem til Cañada de Verich er ved enten å kjøre selv fra Norge eller leie en bil på flyplassen ved ankomst. Fra Barcelona tar kjøreturen cirka tre-fire timer. Det er like lett å arrangere enten, at du setter bilen i Morella (turens sluttsted) og blir kjørt til Cañada de Verich, hvor turen starter eller at du setter bilen i Cañada de Verich og kjøres retur fra Morella. Transferen/returtransferen koster 50 euro for en bil for 1-4 personer.

Mat og drikke

Frokost og middag er inkludert på turen. Alle plassene er det mulig å kjøpe en matpakke som du kan ta med på dagens vandretur. Bemerk at noen plasser har du nødt til å bestille denne matpakken på overnattingsstedet. Prisen er ca. 7 euro per pax per matpakke. Den er består typisk av en sandwich, frukt, noe søtt og vann.

Vanskelighetsgrad

Dagsturene som er beskrevet i programmet er grad 3. Du er på egen hånd og bestemmer selv hvor mange stikkveier du vil ut på, men programmet er lagt etter en gjennomsnittlig vandretid på 4-7 timer om dagen i kupert terreng. Les mer om vårt gradueringssystem her.

Reiseforsikring

Reiseforsikringer
Det anbefales å tegne en reiseforsikring, som minimum dekker sykdom, ulykke, hjemtransport, tapt ferie, bagasje og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for å tegne nødvendige reiseforsikringer som dekker disse kostnader. Vi anbefaler Gouda Reiseforsikring. 
.

Udstyr

Bak enhver storslått naturopplevelse, ligger kvalitetsutstyr og god planlegging til grunn for friluftslivets muligheter, sikkerhet og komfort.

Klima

Det kan være vanskelig å planlegge reisen sin etter været, men for å hjelpe deg få et gjennomsnittlig bilde av klimaet i området har vi en oversikt under. Data er fra yr.no.

Reisegarantifondet

Vi er medlem av Reisegarantifondet. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10 - 16.

Tlf. 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

mail@mountain-adventures.no

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter

23 96 66 25

Klikk her for å skrive til oss

Hverdager fra 09 - 15

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vårt nyhetsbrev og følger oss på facebook

Kontakt oss ×

Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: mail@mountain-adventures.no

Se åpningstider