Romania

Romania

Reiser til Romania – Opplev fantastiske fotturferier og sykkelferier

Det er så skjønt å dra på fotturferie og sykkelferie i Romania. Med den vakre naturen, gjestfriheten til lokalbefolkningen og de mange kulturelle skatter.

Fotturferie i Romania
En fotturferie i Romania byr på store naturopplevelser og flotte motiver overalt som innbyr til å ta frem kameraet.

På de fleste fotturferier i Romania med Mountain Adventures sørger vi for at bagasjen blir transportert fra hotell til hotell. Dette betyr at du kun trenger å fokusere på den vakre turruten i området.

Vi sørger alltid for utførlig rutemateriale for alle våre kunder som er på fotturferie i Romania. Derfor kan du være sikker på at du går på de beste rutene og risikoen for å gå seg vill er minimal. Vi har også en app med rutene slik det er helt umulig at du ikke finner frem. Hvis du ser på våre reiser til Romania, så vil du kunne se den nøyaktige ruten, høydeprofil og kart.

Sykkelferie i Romania
En sykkelferie i Romania er også en fantastisk opplevelse og de rutene vi tilbyr er spesielt utvalgt i forhold til hvor naturen, terrenget og underlaget er best egnet. Vi sørger for at bagasjen deres blir transportert fra hotell til hotell, slik du bare kan slappe av og nyte de fremragende sykkelrutene i området.

Reiser til Romania er en fantastisk opplevelse for hele familien og det er rikelig med kulturelle tilbud å fordype seg i.

Du er velkommen til å kontakte Mountain Adventures hvis du vil vite mer om reiser til Romania.

reiser til Romania med Mountain Adventures

Reiser

Fottur i Transylvania

8 dagers fottur på egen hånd i Transylvania, ved fjell, seter, skog og gamle slott. Turen er inkl. full pensjon og bagasjetransport

Per person
8 dager / 7 netter
fra 5.948,-
2
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Jan
Feb
Nyhetsbrev

VINN ET 3000,- REISEGAVEKORT

Registrer deg på vårt nyhetsbrev og vinn et reisekort på 3000kr.