Medarbeidere

Klikk og se mer om våre talentfulle medarbeidere

Reiseguider og instruktører

Klikk og se mer om våre dyktige reiseguider og instruktører

Viktig beskjed: Mountain Adventures er et reisebyrå, som opprinnelig startet i Danmark. Vi har nå kontorer i Danmark og i Portugal og hjemmesider på dansk, norsk og engelsk.
Når du er inne på våre norske sider, vil du oppleve, at noen reiser fortsatt står på dansk. Vår norske medarbeider Christina arbeider med å oversette reisene og det er et arbeid som vil skje over tid. Husk at du er hjertelig velkommen til å kontakte oss, hvis du har spørsmål til noe som helst. Vi er alltid klar til å hjelpe.

Hos Mountain Adventures er vi eksperter på trekking og fotturer, sykkelferie og fjellklatring til all verdens eksotiske destinasjoner. Vi har mange års erfaring med å tilrettelegge reiser verden over. Vi elsker fjell, storslåtte naturlandskaper og fysisk aktivitet, og det er vår erfaring, at de største kultur og naturopplevelser oppnås, når man selv har ytet en fysisk innsats. Vi tilbyr turer i alle vanskelighetsgrader og til aktive mennesker i alle aldre, så uansett om du har meget eller begrenset erfaring, er der turer, som passer til ditt nivå. 

  • Selv-guidede sykkel- og fotturer i Europa
  • Individuelle reiser med lokale engelsktalende guider
  • Vi tar deg tettere på med respekt for kultur og natur
  • Vi har mange års erfaring med aktive reiser i hele verden
  • Du får god praktisk informasjon
  • Vi er tilsluttet Reisegarantifondet

Vi tilbyder 4 forskjellige typer aktive reiser:

Selv-guidede turer
Våre selv-guidede vandre- og sykkelturer er et nytt konsept på det norske reisemarkedet, som har blitt veldig populært. Vandre- og sykkelturene foregår kun i Europa og du skal selv sørge for transporten til destinasjonen. Vi har sørget for hotellene og når du ankommer til det første hotellet, ligger der en ankomstpakke til deg i resepsjonen med kort og turbeskrivelser og syklene står klar. Du går eller sykler fra sted-til-sted og vi sørger for å transportere bagasjen fra hotell til hotell. Selve flybilletten kan en enten kjøpe på nettet, eller en kan velge å ta toget, eller kjøre i egen bil. De mest populære turer er våre fotturer i Cinque Terre og på Amalfikysten i Italia, og våre sykkelturer ved Amalfi og Toscana. Disse turer er også dekket av Reisegarantifondet.

Gruppereiser med norske eller skandinaviske reiseledere
- lengre ut og tettere på
Det er mange fordeler ved å reise i en gruppe med dansk reiseleder. Først om fremst sørger vi for alt det praktiske og du skal bare konsentrere deg om å oppleve mest mulig. Mange av våre gruppereiser går til fjerntliggende steder, hvor det er vanskelig å komme til på egen hånd. Ofte krever det spesialtillatelser å besøke disse områder, eller det kan være vanskelig å gjennomføre turene på egen hånd av logistiske årsaker.

Våre gruppereiser er for alle, så uansett om du reiser alene, sammen med din partner eller med venner, vil du komme til å reise sammen med likesinnede. Det er som regel stor aldersspredning i gruppene og deltagerne har en felles interesse for store natur- og kulturopplevelser. Du kommer til å reise sammen med aktive mennesker, som nyter å være en del av et fellesskap og ha noen å dele de mange opplevelser med. Vi legger vekt på små grupper, da vi har erfaring for, at det gir et langt større utbytte for den enkelte deltager. Små grupper gir oss simpelthen mulighet for å komme tettere på lokalbefolkningen og gi våre gjester en mer autentisk reiseopplevelse. De fleste turer er garantert ved minimum 8 deltagere og maksimum 18 deltagere. Hvis du reiser alene krever vi ikke tillegg for enkeltværelse, med mindre du ber om det. 

Vi har mange års erfaring med å arrangere gruppereiser med danske reiseledere til de fjerneste avkroker av verden. Vi sitter på kontoret og tilrettelegger og avvikler gruppereisene, har selv vært turleder på utallige gruppereiser. Vi legger vekt på detaljen og vi vet presis, hva det skal til for å skape den best mulig reiseopplevelse for våre kunder. I Mountain Adventures har vi en trofast og kompetent stab av erfarne turledere, som er drevet av et stort engasjement og en lidenskap for friluftsliv og aktive reiser. Turlederen sørger for den praktiske avvikling av turen og sikrer at deltagerne kommer trygt og sikkert gjennom turen.

Individuelle reiser og små internasjonale grupper
- med engelsktalende lokal guide
Vi arrangerer alt det praktiske med hoteller, fjellhytter, lokale engelsktalende guider, lokal transport, men du må selv sørge for transporten til og fra destinasjonen. Du kan bestille flybilletten via en flysøkemotor på nettet, eller du kan kjøpe din flyreise direkte hos et lavpris flyselskap. Vi leverer landarrangementet til en riktig god pris, og du sparer penger ved selv å arrangere transporten. Samlet får du en unik reiseopplevelse, ofte til en samlet pris som er langt under, hva som ellers tilbys på markedet. Det er sørget for alt det praktiske og det er en god og trygg måte å reise på. Prisene er basert på at minimum 2 deltagere reiser sammen. På noen av turene er det bare dere to og den lokale guide og et par bærere som reiser sammen og på andre turer reiser du sammen med en liten internasjonal sammensatt gruppe som er ledet av en lokal engelsktalende turguide. Vi har mange avganger og du har en stor frihet til å planlegge din aktive reise, så den passer presis til din kalender og lommebok. Du er selvfølgelig stadig dekket av Reisegarantifondet.

Eventyrreiser
- aktivereiser for hele familien
Våre eventyrreiser går til all verdens eksotiske destinasjoner og er velegnet for alle som ønsker en spennende og opplevelsesrik aktiv ferie med en eksotisk blanding av natur, kultur og spennende aktiviteter. Turene er ledet av lokale engelsktalende guider og vi har sørget for at det praktiske med hoteller, transport og utflukter. Prisene er baseret på at man reiser minimum to deltagere sammen, hvor dere har egen guide. En kan reise som par og reisene er opplagt som aktive familiereiser med barn og besteforeldre, så bli med oss ut og opplev vår vidunderlige planet til fots, på sykkel, på elefantrygg eller i firehjulstrekker. Eventyrreisene er fylt med aktiviteter, med fokus på naturen og kultur.

Mountain Adventures arrangerer en lang rekke aktive reiser. Les mer om våre trekking- og fotturer, sykkelferie og  fjellturer

Nyhetsbrev

VINN ET 3000,- REISEGAVEKORT

Registrer deg på vårt nyhetsbrev og vinn et reisekort på 3000kr.