Dag 1 Ankomst til Cortina d’Ampezzo

Du kommer til Cortina d 'Ampezzo, hvor du sjekker inn på det første hotellet. Resten av dagen har du på egen hånd.

Overnatting Cortina d’Ampezzo
Dag 2 Cortina d’Ampezzo til San Vito di Cadore

Du starter dagen med å gå langs en skogssti hvor du har utsikt over Sorapis-massivet, og hvis du ser til høyre kan du se fjellformasjonen "The Five Towers" - Cinque Torri. Via Boite Valley kommer du til San Vito di Cadore.

Vandretid Ca. 4-5 timer
Høydemeter 200M
Høydemeter 350M
Overnatting San Vito di Cadore
Dag 3 San Vito di Cadore / Pieve di Cadore til Rifugio Antelao

Dagen starter med at du blir kjørt til Pieve di Cadore. Oppstigningen til Rifugio Antelao er lett og går gjennom mørke skoger. 1000 meter over Cadoretal kan du nyte utsikten over Antelao, Marmarole og de karniske alper.

Vandretid Ca. 6-7 timer
Høydemeter 1100M
Høydemeter 1100M
Overnatting Rifugio Antelao
Dag 4 Pieve di Cadore til Belluno

Over Calalzo di Cadore, gå mot Tai di Cadore og fortsett til Valle di Cadore. Her anbefaler vi en liten omvei til St. Martin kirke i Valle di Cadore. Du fortsetter langs turstien "Cammino delle Dolomiti" og går til jernbanestasjonen i Perarolo ved foten av fjellet Monte Zucco. Herfra tar du toget til Belluno.

Merk: Togbilletten er ikke inkludert i prisen for turen.

Vandretid Ca. 4-5 timer
Høydemeter 375M
Høydemeter 675M
Overnatting Belluno
Dag 5 Belluno til Revine

Etter en kort kjøretur ankommer du det berømte Nevegal-platået. Herfra kan du se Santa Croce og Morto-sjøen. De kommende dagene kommer du til de flate slettene, men i dag vil du gå langs fjellryggen og nyte den vakre panoramautsikten. I en av de små koselige fjellhyttene kan du nyte en hyggelig forfriskning før du drar ned til Revine.

Vandretid Ca. 6-7 timer
Høydemeter 600M
Høydemeter 1400M
Overnatting Revine
Dag 6 Revine til Conegliano til Treviso

Denne dagen starter med en kort kjøretur til starten av ruten. Turen fortsetter sørover og langs den berømte turveien fra München til Venezia. Etter litt kommer du til Molinetto della Crod og du kan smake på et glass Prosecco.

Etter en kort togtur fra Conegliano, kommer du til Treviso, hvor du overnatter.

Merk: Togbilletten er ikke inkludert i prisen.

Vandretid Ca. 6-7 timer
Høydemeter 350M
Høydemeter 550M
Overnatting Treviso
Dag 7 Treviso til Venedig/Mestre

Fotturen i dag går langs elven Sile og i naturparken. Området er kjent for de mange fuglene. Fortsett til Quarto d 'Altino, herfra tar du toget til Mestre.

Merk: Togbilletten er ikke inkludert i prisen.

Vandretid Ca. 5-6 timer
Overnatting Mestre/Venedig
Dag 8 Hjemreise

Etter frokost på hotellet i Mestre er turen over. Du kan ta tog til Venezia eller Treviso flyplass.

Generelt om reisen

På denne turen er du på egen hånd uten turguide. Vi har organisert overnatting, rutebeskrivelser, kart og andre praktiske ting. Et velkomstmøte har blitt arrangert på ankomstdagen, hvor du vil bli orientert med relevant info angående turen og sykler.

OBS: Hvis du går til bestillingsskjemaet, fyller det ut og trykker på side 2, kan du se prisen inkl. alle ønskede alternativer.

Transport/Flyreise

Øverst på denne siden kan du velge om du ønsker flyreisen inkludert i reisens pris. Du er også velkommen til å arrangere transporten selv.
OBS: Vi anbefaler at du venter med å kjøpe flyreisen til vi har bekreftet turen.

Lenke
Momondo

Fra Venezia til Toblach
Fra flyplassen i Venezia er der buss forbindelse direkte til Dolomittene med  Cortina Express. En annen mulighet er å dra til Maestre, herfra går ATVO-bussene til Cortina.
I Cortina skifter du buss - tidspunktet bussene går kan du finne ved hjelp av lenken over eller ved å følge denne lenken Rome2Rio.

Ankommer du Cortina for sent til at nå den siste bussen til Dobbiaco (rundt kl 18-19), kan vi arrangere en transfer til deg. Prisen er 60 euro for en bil (max 8 personer).
Vi kan også arrangere transfer fra flyplassen i Venezia (Marco Polo eller Treviso) helt til Dobbiaco. Prisen er kr. 3.090,- for en bil (max 8 personer).

Andre muligheter
Fra Innsbruck er det fine togforbindelser via Fortezza til Dobbiaco.
Det er også mulig å ta toget fra Venezia til Dobbiaco, det er en litt lengre tur. Du kan få et overblikk over tidene fra Venezia Mestre til Dobbiaco på www.trenitalia.com 

Hvis du har kjørt selv og bilen står i Toblach
Hver onsdag og lørdag arrangerer vi en transfer retur fra Venezia (Maestre) til Niederdorf/Toblach. Prisen er 65 euro pr. person og den må bestilles på forhånd men betales lokalt. Det er mulig å parkere bilen nært det første hotellet.

Overnatting

Overnatting på fine 3 stjerners familiedrevne hoteller.

Vi kan arrangere ekstra netter før og/eller etter turen. Se prisen på bestillingsskjemaet.

Mat og drikke

På turen er frokost inkludert hver dag. Det er enkelt å finne steder å spise i de forskjellige byene, og det er enkelt å arrangere matpakke. Dette kan gjøres enten på hotellet ditt eller i nærheten på kafeer eller supermarkeder.

Velkomstmøte

Det blir holdt et informasjonsmøte av en av våre lokale samarbeidspartnere, kl. 17.30 på ankomstdagen i resepsjonen - med mindre du får en annen beskjed ved innsjekk.

OBS: hvis du ankommer for sent til å være med på møtet, vil der være velkomstpakke til deg på hotellet.

Reiseforsikring

Reiseforsikring
Det anbefales å tegne en reiseforsikring, som minimum dekker sykdom, ulykke, hjemtransport, tapt ferie, bagasje og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for å tegne nødvendige reiseforsikringer som dekker disse kostnader. Vi anbefaler Gouda Reiseforsikring.

Klima

Det kan være vanskelig å planlegge reisen sin etter været, men for å hjelpe deg få et gjennomsnittlig bilde av klimaet i området har vi en oversikt under. Data er fra DMI.

Utstyr

Bak enhver storslått naturopplevelse, ligger kvalitetsutstyr og god planlegging til grunn for friluftslivets muligheter, sikkerhet og komfort.

Nyhetsbrev

VINN ET 3000,- REISEGAVEKORT

Registrer deg på vårt nyhetsbrev og vinn et reisekort på 3000kr. Neste trekning er 1. april.