Irland

Irland

Reiser til Irland – Opplev fantastiske fotturferier og sykkelferier

Det er så skjønt å dra på fotturferie og sykkelferie i Irland. Med den vakre naturen, gjestfriheten til lokalbefolkningen og de mange kulturelle skatter.

Fotturferie i Irland
En fotturferie i Irland byr på store naturopplevelser og flotte motiver overalt som innbyr til å ta frem kameraet.

På de fleste fotturferier i Irland med Mountain Adventures sørger vi for at bagasjen blir transportert fra hotell til hotell. Dette betyr at du kun trenger å fokusere på den vakre turruten i området.

Vi sørger alltid for utførlig rutemateriale for alle våre kunder som er på fotturferie i Irland. Derfor kan du være sikker på at du går på de beste rutene og risikoen for å gå seg vill er minimal. Vi har også en app med rutene slik det er helt umulig at du ikke finner frem. Hvis du ser på våre reiser til Irland, så vil du kunne se den nøyaktige ruten, høydeprofil og kart.

Sykkelferie i Irland
En sykkelferie i Irland er også en fantastisk opplevelse og de rutene vi tilbyr er spesielt utvalgt i forhold til hvor naturen, terrenget og underlaget er best egnet. Vi sørger for at bagasjen deres blir transportert fra hotell til hotell, slik du bare kan slappe av og nyte de fremragende sykkelrutene i området.

Reiser til Irland er en fantastisk opplevelse for hele familien og det er rikelig med kulturelle tilbud å fordype seg i.

Du er velkommen til å kontakte Mountain Adventures hvis du vil vite mer om reiser til Irland.

reiser til Irland med Mountain Adventures

Reiser

Walking the Wicklow Way

Denne turen går langs en av Irlands mest populære vandreruter: The Wicklow Way. Turen går gjennom skog, fjell og daler.

Per person
9 dager / 8 netter
fra 8.748,-
2
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Jan
Feb
Nyhetsbrev

VINN ET 3000,- REISEGAVEKORT

Registrer deg på vårt nyhetsbrev og vinn et reisekort på 3000kr.