Fordele ved at købe en pakkerejse hos Mountain Adventures

Der er flere grunner til hvorfor det er en fordel å bestille en pakkereise gjennom Mountain Adventures i stedet for å stå for det hele selv. Ut over at du har en reisekonsulent med på råd, som setter hele reisen sammen for deg, får du også sikkerheten om at Mountain Adventures springer til om det oppstår problem på reisen din.

Når du kjøper en pakkereise gjennom et reisebyrå, er du dekket av reisegarantifondet og pakkereiseloven. Det betyr, at du nyter godt av den meget høye forbrukerbeskyttelsen det medfører

Her kan du se ting, som helt automatisk er inkludert i reisens pris, når du bestiller gjennom Mountain Adventures:

Reisegarantifondet
Mountain Adventures er medlem av det danske Rejsegarantifonden (medlemsummer:2529 - Bering Rejser). Dekningen er like omfattende uansett om du bor i Danmark eller Norge. Den eneste forskjellen er, at du må kontakte den danske rejsegarantifond.

Da våres reiser består av overnatting + et arrangement, betyr det, at din reise er dekket av Reisegarantifondet og er underlagt pakkereiseloven - også dersom du ikke kjøper flybilletter gjennom Bering Reiser. Det betyr blant annet at du har rett til å avbestille din reise og få pengene tilbake, hvis det er innen de siste 14 dagene før du skal reise, forekommer, krigshandlinger, naturkatastrofe eller lignende farer på destinasjonen. Du kan lese om pakkereiseloven på lovdata.no

Ansvar
Mountain Adventures har ansvarforsikring (ofte kalt produktansvarsforsikring). Det gir en stor trygghet på reisen å ha et forsikringsselskap i ryggen i tilfelle det skjer en ulykke.

Service
Hos Mountain Adventures sørger vi for hele reisen din fra planlegging til du kommer hjem. Det betyr, at under reisen din har du en kontaktperson, som du lett kan komme i kontakt med, om du har behov for hjelp.

Nyhetsbrev

VINN ET 3000,- REISEGAVEKORT

Registrer deg på vårt nyhetsbrev og vinn et reisekort på 3000kr.