Fotturer med norsk tur guide

Fotturer med norsk reiseleder

Små grupper, bedre logistik

I Mountain Adventures vil vi gjerne ta våre gjester lengre ut, tettere på og høyere opp. Det er viktig for oss, at våre kunder får en ekstraordinær reiseopplevelse, hver gang de reiser med oss. Derfor er våre grupper små, typisk mellom 8 - 18 deltagere. De små gruppene sikrer at våre gjester får en reiseopplevelse for livet. De små gruppene gir også et sterkt sosialt sammenhold deltakerne imellom. Vi får også mulighet for å komme ut til severdigheter, som ellers ikke er mulige når der er 25 - eller 30 deltagere i grupper. Det er f. eks. nemmere å komme inn i et kloster i Nepal og oppleve en puja, hvor munkene sitter og messer og der er ingen spilltid. Logistikken fungere simpelthen bedre i en mindre gruppe.

Dyktige reiseledere

Gruppene er alltid ledet av en dyktig og erfaren turleder. Når du deltar på en av våre gruppereiser, kommer du til å reise med likesinnede, som deler din interesse for storslått natur, aktive reiser og spennende kultur. Våre gruppereiser med danske guider er alltid tilrettelagt med stor omhu og våre turledere sørger for å tilpasse tempoet, så alle i gruppen kan være med.

Reis som singel, par eller med venner

Du kan delta på våre gruppereiser som singel, som par, eller sammen med venner og kamerater. Mange av våre gjester knytter vennskap for livet. Der er som regel en stor aldersspredning i gruppene, hvilket gir en god dynamikk for deltagerne seg imellom. Hvis en er 8-10 deltagere som gjerne vil reise sammen, kan vi arrangere en spesialtur kun for dere.
fotturer med norsk tur guide

Reiser

Der er ikke nogle hoteller ud fra dine søgekriterier i øjeblikket!

Nyhetsbrev

VINN ET 3000,- REISEGAVEKORT

Registrer deg på vårt nyhetsbrev og vinn et reisekort på 3000kr.